GP Slank

GPSlank is de opstap naar een gezond leef-en eetpatroon.

GPSlank is een hoogwaardig eiwitdieet met meer dan genoeg keuzes aan producten.

De consulenten van GPSlank werken met de beste hoogwaardige eiwitproducten, zonder schadelijke E nummers. Ze zijn opgeleid en enorm gemotiveerd om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Kijk rond op deze site en zoek de consulent bij u in de buurt.

Ook voor glutenvrije producten kunt u bij ons terecht.

Het is nooit de bedoeling om jaren achtereen een eiwitdieet te volgen, daarom onderscheiden wij ons ook:

We werken samen met een orthomoleculair therapeute, een diëtiste en een gecertificeerd Mindfulness trainster. Ons doel is u naar een goed eet-en leef patroon te begeleiden.

Het tijdelijk volgen van een eiwitdieet en de aanvullende adviezen die u van de consulenten krijgt, zullen u helpen uw doel te halen. U leert gaandeweg betere keuzes te maken. Uw lichaam zal snel reageren op het eetpatroon met onze eiwitproducten en u zult snel het verschil merken en dat is enorm motiverend.

De consulenten krijgen regelmatig bijscholingen en zullen u altijd zoveel mogelijk ondersteunen. We zijn een energiek team en staan voor u klaar.

Voor wie is GP Slank
geschikt?.

Voor mensen die willen afslanken, mensen die meer energie willen (eiwitten!) Voor mensen die zich futloos voelen, voor (top-)sporters, kortom bijna voor iedereen. Het hele lichaam is immers opgebouwd uit eiwitten. Over het algemeen krijgen we die veel te weinig.

Stel U wilt afslanken met behulp van een vast patroon.

Dan kunt u fase 1, 2 en 3 (zie de 3 fases) doorlopen en herhalen zo vaak u wilt. U leert langzamerhand een eetpatroon te volgen waarmee u uw gewicht kunt vasthouden. U kunt indien gewenst begeleid worden.

U wilt afslanken, niet met de 3 fases maar anders.

Dan kunt u 2 tot 3 GPSlank producten per dag nemen ( ter vervanging van uw eetmomenten ) en dit zo lang u wilt blijven doen. U heeft meer vrijheid om af en toe bijvoorbeeld uit eten te gaan of een biertje/wijntje te drinken, met mate uiteraard maar u hecht waarde aan deze vrijheid. U kunt dit blijven doen tot u uw doel heeft bereikt. Uiteraard eet u daarnaast zo gezond mogelijk.

U wilt uw gewicht vasthouden en niet meer aankomen.

Dan kunt u 1 a 2 GPSlank producten per dag kiezen. ( ter vervanging van uw eetmomenten ) Zo lang u wilt kan u dit blijven doen. Probeer af te wisselen. Er zijn voldoende mogelijkheden hiervoor en u kunt op de hoogte blijven van nieuwe producten om te gaan proberen.

U heeft diabetes type 2 en u wilt afslanken? (GPSlank heeft hier veel ervaring mee)

Start op in fase 3 van ons programma. Dan kan u naar fase 2. Fase 1 wordt niet aangeraden. Breng uw huisarts op de hoogte en vraag toestemming. Vraag altijd advies van ons of van de consulente in uw buurt.