Over Ons

GP Slank

GP SlankMijn naam is Pauline Mulder. Vanaf mijn jeugd ben ik al bezig met mijn gewicht. Vanaf mijn 18e jaar ontwikkelde ik een eetstoornis, boulimie. Natuurlijk heb ik veel geprobeerd om hiervan af te komen. Pas op latere leeftijd kwam ik erachter dat een eetstoornis meer is dan alleen verkeerd met eten omgaan; het was bovenal een stoornis van mijn zelfbeeld.

Vanaf mijn 35e jaar ben ik daar heel hard aan gaan werken. Tijdens dit proces kwam ik erachter dat ik uit mijn grootste zwakte juist mijn grootste krachten kon halen. Een kantelpunt in zowel mijn persoonlijke – als werkzame leven. Ik heb vanaf mijn tienerjaren altijd in de gezondheidszorg gewerkt (verpleging en verzorging). Dus begon ik ( eerst naast het werk in het ziekenhuis) mijn eigen praktijk aan huis. Ik wilde de mensen die graag iets aan hun gewicht en gezondheid willen veranderen, begeleiden en helpen.

Natuurlijk ben ik mij ook gaandeweg meer gaan verdiepen in de voeding. Een goed voorbeeld hiervan is mijn afgeronde studie “orthomoleculaire suppletieadviseur”. Uiteindelijk nam ik ontslag in het ziekenhuis en richtte me volledig op mijn nieuwe pad. Vandaag de dag bezoek ik nog de, officieel door SOE erkende bijscholingsdagen. Deze bijscholingen vinden 10 x per jaar plaats. Inmiddels is er een prachtig team opgebouwd. GPSlank is nu dus verkrijgbaar bij verschillende consulenten die goed getraind zijn en een gezonde dosis enthousiasme hebben.

Onze visie.

Visie

De meeste mensen willen het graag goed doen, ook voor hun kinderen, maar horen zoveel GP Slankverschillende meningen dat ze door het bos de bomen niet meer zien.
De consulent leert de cliënt vanaf dag 1 hoe een gezond eetpatroon eruit kan zien. Met regionale seizoensgebonden producten, liefst biologisch en natuurlijk geen kant en klaar producten/maaltijden. Eerst gebruik maken van de GP opstap en een geweldige motivatie krijgen en houden doordat de cliënt direct merkt hoe het lichaam reageert op deze producten en veranderde eetpatroon. Daarna komt al snel de geestelijke verandering. Het resultaat, het vertrouwen en de bewustwording.

Het GPSlank team is een inspirerende groep mensen, met allemaal hun eigen kwaliteiten, uitdagingen en talenten.
We zijn de coach en het klankbord. Simpel, duidelijk en op maat. Geen mens is hetzelfde immers.

Wij hebben een duidelijke visie: gebruik onze producten als opstap naar een gezond eetpatroon. Samen met een persoonlijke coach worden adviezen gegeven die dit mogelijk maken. Wij adviseren geen lightproducten maar zullen altijd de onbewerkte producten adviseren. Roomboter is hier een goed voorbeeld van. Ook de schijf van 5 wordt liever niet gehanteerd.
De GPSlank consulenten krijgen de basis training van mij persoonlijk, individueel en op locatie.

Quotes

Onze missie is mensen een wegwijs maken in de wirwar van adviezen, methodes en overtuigingen. Dat het niet alleen gaat om een dieet met hoogwaardige eiwitproducten aangevuld met veel groenten. Het gaat om zoveel meer.

Onze missie.....

Wanneer zit je lekker in je vel? Wanneer ben je tevreden met jezelf? Ben je dan ineens gelukkig wanneer je naar 65 kilo crasht? Nee, natuurlijk niet. Het gaat immers om de weg ernaar toe. Die weg is belangrijker dan het doel halen. Met onze producten en methode willen we de mensen de opstap geven naar een gezond eet-en leef-en denkpatroon.”

Wanneer zit je lekker in je vel...